Doorgaan naar artikel
Manfield pantoffels you
31 oktober 2017

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. De temperaturen dalen en het wordt vroeger donker. Op deze avonden wil je niets liever dan kaarsjes aansteken, een dekentje erbij pakken en neerploffen op de bank zodat je kan kijken naar je favoriete serie of film. Hier past een paar nieuwe pantoffels natuurlijk perfect bij.

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. De temperaturen dalen en het wordt vroeger donker. Op deze avonden wil je niets liever dan kaarsjes aansteken, een dekentje erbij pakken en neerploffen op de bank zodat je kan kijken naar je favoriete serie of film. Hier past een paar nieuwe pantoffels natuurlijk perfect bij. Want wat is er nu fijner dan na een drukke werkdag bij thuiskomst je schoenen inruilen voor een paar heerlijke, warme pantoffels? Bij Manfield hebben we nieuwe modellen aan de najaarscollectie toegevoegd voor alle kou kleumen onder ons die last hebben van koude voeten.

Comfort staat voorop

Bij het uitkiezen van een nieuw paar pantoffels staat het ultieme comfort voorop. Pantoffels moeten namelijk heerlijk zitten en zacht aanvoelen. Daarnaast is het ook van belang dat pantoffels stevig aanvoelen zodat je voeten de juiste houding kunnen aannemen. Vooral voor de mensen die snel last hebben van pijnlijke of geïrriteerde voeten na een lange, drukke werkdag. Voor diegene raden wij aan om een paar uit te zoeken met een dichte achterkant. De achterkanten zorgen namelijk voor versteviging waardoor je hiel de toch de juiste ondersteuning krijgt. Daarbij is het belangrijk om je voeten af en toe wat rust te geven.

Shop nu

De slipper pantoffel

Pantoffels met open achterkant, ook wel slipper pantoffels genoemd, zijn ideaal doordat je ze zonder moeite aan kunt schieten. De modellen met een wat dikkere vacht zorgen ervoor dat de voeten heerlijk warm blijven.

Naast het feit dat pantoffels zorgen voor warme voeten blijft je vloer ook nog eens onbeschadigd. Door het dragen van schoenen in huis kunnen er niet alleen sneller beschadigingen ontstaan, ook neem je een hoop vuil mee naar binnen. Uit dus die schoenen en lekker verwisselen voor een paar fijne pantoffels.

Bij Manfield zorgen we ervoor dat jij heel de winter warme voeten hebt door de exemplaren met een dikke vacht en stevige zool. Neem snel een kijkje in de collectie!

Shop nu