Zoek uw winkel

 

BEST MAN

Ook heren laten zich in het partyseizoen zien in de mooiste outfits, waarbij de basis bij de schoenen ligt. Naast zwarte veterschoenen zijn ook gespschoenen een perfecte basis voor een feestelijk look. Een klein detail maakt je outfit al snel stijlvol. Kies voor een subtiel lak detail of misschien voor een klein snakeskin structuur waarmee de schoen een elegante touch krijgt. 

Ook ná de feestmaanden zijn de schoenen goed te dragen onder iedere outfit. Door te combineren met een nette pantalon draag je de schoenen ook eenvoudig naar je werk of een feestje.

De juiste schoen

Naast zwarte schoenen kun je ook cognac schoenen dragen tijdens de feestdagen. Met deze tips ben je verzekerd van de juiste look en voorkom je een fashionflater.

▪  Draag je een blauw pak of een blauw colbert? Blauw laat zich gemakkelijk combineren met de schoenkleuren zwart, bruin en cognac. Een zwarte schoen maak je outfit formeel, bruin of cognackleurige schoenen hebben een sportieve uitstraling.

▪  Kies je voor een grijs kostuum of jasje? Over het algemeen laat grijs zich het beste combineren met schoenen in de kleur zwart.

▪  Draag je een zwart pak of zwarte outfit tijdens de feestdagen dan kun je deze het beste combineren met zwarte of donkergrijze schoenen. Een cognackleurige schoen wijkt te veel van het kostuum af waardoor je de focus te veel op uw schoenen legt.

967 beoordelingen
9.1