Doorgaan naar artikel
New style
01 oktober 2017

20 Manfield winkels zijn succesvol verbouwd. Van Amsterdam tot Maastricht zijn de winkels flink vernieuwd!

20 Manfield winkels zijn succesvol verbouwd. Van Amsterdam tot Maastricht zijn de winkels flink vernieuwd! Manfield staat al honderd jaar voor stijl en kwaliteit. Dit is dan ook terug te zien in het nieuwe winkelconcept van het merk. Bekijk onze dames schoenenheren schoenentassen, goudkleurige sieraden en nuttige accessoires zoals zooltjes en schoenverzorging. Shop gemakkelijk en snel online, of laat je uitgebreid adviseren in één van onze Manfield winkels. 

Zien we je snel?

Vakmanschap

Een mooi ontwerp en een vakkundige verwerking van natuurlijke materialen staan aan de basis vaan hoogwaardige schoenen. Deze ambachtelijkheid vind je terug in het restylede interieur. Massief hout voor vloer en meubilair, leer in wanden én een compacte werkplaats waar kleine aanpassingen gedaan kunnen worden.

In de vernieuwde winkels zie je sfeervolle industriële verlichting. Hierbij is gebruik gemaakt van Led-verlichting. Er is hierbij aan het milieu gedacht: het reduceert het energieverbruik met 85%.

Een compacte werkplaats

Aan de balie vind je de compacte werkplaats waar naar wens kleine aanpassingen gedaan kunnen worden. Onder het genot van een kopje koffie en een eigen Manfield magazine kun je genieten van de service én vakmanschap van Manfield.

Beleving staat centraal

Nieuw: aantrekkelijke en volledig restylede schoenendozen in de winkel. Door de voorraad in de winkel te zetten is er geen opslagruimte achter in de winkel nodig en kunnen onze collega’s nog beter met jou in contact blijven om jou nóg beter van dienst te zijn. Want service staat bij Manfield voorop. 

Winkels in de new style

De beste beleving van alle vernieuwingen ervaar je in de winkels zelf. Alle reden om snel een kijkje te nemen in een van de verbouwde winkels. We heten je van harte welkom!

Voor meer tips kunt je terecht op onze webshop, of laat je adviseren in één van onze winkels!

Wil je op de hoogte blijven van onze unieke acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Shop nu