Doorgaan naar artikel
Manfield X interieurvanMies
14 mei 2024

Mies die rent van hot naar her als moeder en als interieur stylist. Zij doet dit het liefste op de meest comfortabele manier maar ook in stijl. En dat is precies hoe deze prachtige collectie tot stand is gekomen.

Over Mies

All Day Chique met Mies!

Michelle rent van hot naar her als moeder en interieur stylist en doet dit het liefste op de meest comfortabele manier maar ook in stijl. En dat is precies hoe deze prachtige collectie tot stand is gekomen.

Manfield X interieurvanmies staat geheel in het teken van een heerlijke zomercollectie, waarin je jouw favoriete slingbacks, laarzen, loafers, tassen & accessoires terug ziet komen. Het leuke van deze collectie is dat je de items allemaal met elkaar kunt combineren en een geweldige outfit kan samenstellen. Daarbij staat "All Day Chique" centraal.

All day chique

Met de nieuwe collectie van Mies voel jij je All Day Chique, waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent. Zo hebben we de overknee suède laarzen met hak in 3 verschillende kleuren. Stijl jouw favoriete paar onder een een mooie jurk, jeans rok, of juist een co-ord setje zoals Mies. Toch liever een platte schoen? Ontdek dan de slingbacks met een buckle, of ga voor de slingbacks met een strik op de neus en stijl beide onder een pantalon. Met de nieuwe collectie van Manfield x interieurvanMies kan jij voor elke gelegenheid kiezen voor comfortabel en stijl.

Shop collectie