Zoek uw winkel

#1 SUITS & BOOTS

Een paar stoere boots zijn normaal gesproken niet de meest modebewuste keuze onder een net pak en deze combinatie wordt dan ook gezien als een echte no go. Chelsea boots zijn een uitzondering op deze ongeschreven regel. Door het minimalistische uiterlijk van de boots staan ze juist heel mooi onder een pak en geven ze je chique outfit een stijlvolle touch.

#2 SMART & CASUAL

It´s a perfect match! Chelsea boots zijn veelzijdig en kun je met veel outfits combineren, maar ga je voor een smart casual look dan zit je gegarandeerd goed. Draag de boots onder een mooie donkere of juist lichte jeans, zo heb je een perfecte basis waarop je al jouw shirts, sweaters en blouses kunt combineren.

#3 All eyes on your boots

Trek alle aandacht naar je chelsea boots door ze te combineren met een basic look. Ga voor een rustige outfit met niet teveel kleur en zonder enige poespas. Een jeans met een wit t-shirt of een chino met een coltrui bijvoorbeeld. Houd het simpel dit najaar!

Score jouw onmisbare paar snel en neem een kijkje in onze nieuwe collectie chelsea boots. Van suède tot bruin glimmend leer.

969 beoordelingen
9.1