Zoek uw winkel

#1 Nonchalante look

Stop een donkere of verwassen jeans een beetje in de veterboots, draag er een grof gebreide trui op en je stoere look is compleet. Het is dan ook niet voor niets dat dit één van de meest gedragen looks is in combinatie met een paar veterboots. Als je niet zo’n fan bent van een grof gebreide trui dan staat een coltrui ook erg goed! We hebben veel varianten in de collectie zitten met een wat stoerder uiterlijk. Dit zie je terug door de robuuste zool en extra details als ritsen en verschillend materiaalgebruik.

#2 Chino’s doen het altijd goed

Wil je de boots combineren met een gewaagde look? Kies er dan voor om de veterboots te combineren met een losvallende chino en een sweater met een bomberjack. Juist als je eens wat anders wilt dan een spijkerbroek, is de chino een perfect alternatief. Onze veterboots kunnen hier goed onder gedragen worden, waardoor je stijlvol en modebewust voor de dag komt! De veterboots en sweater in combinatie met een bomberjack zorgen juist voor het speelse effect.

#3 Terug in de tijd

Naast een jeans of chino staan veterboots ook prachtig onder een corduroy broek. Een look waarmee je meteen een stukje geschiedenis aanhaakt. Corduroy is namelijk een geweven stof met een geribbeld effect. Deze bijzondere stof zag je veelvoudig terug in de 19e eeuw en vandaag de dag zie je broeken met deze stof weer verschijnen. Een zwarte trui erop en een paar veterboots eronder en je look is van top tot teen gestyled!

Met welke look wil jij de veterboots combineren? Bekijk onze uitgebreide collectie en vind jouw favoriete paar bij Manfield!

969 beoordelingen
9.1