Doorgaan naar artikel
Trend alert: nude tinten
29 oktober 2017

Kleding in beige tinten, schoenen in beige tinten, maar ook tassen en accessoires in beige tinten zie je momenteel in veelvoud voorbij komen. De aardse kleuren zijn razend populair onder alle fashionista’s, dat is wel duidelijk!

Kleding in beige tinten, schoenen in beige tinten, maar ook tassen en accessoires in beige tinten zie je momenteel in veelvoud voorbij komen. De aardse kleuren zijn razend populair onder alle fashionista’s, dat is wel duidelijk! En de populariteit hiervan is makkelijk te verklaren. Het combineren van deze neutrale tinten zorgt voor rust in je outfit. De ingetogen kleuren creëren een minimalistische, alledaagse look waarmee je super stijlvol voor de dag komt. Daarnaast straal je frisheid uit, wat we allemaal wel extra kunnen gebruiken in deze tijd.

Wij bij Manfield spelen natuurlijk in op deze trend! Naast verschillende sneakers en chelsea boots in nude tinten, zie je de kleuren ook in onze tassen & accessoires collectie terugkomen. Hiermee maak je je look helemaal compleet. Let’s go neutral! Check onze onmisbare items.

Bags in nude

Van shoppers, tot schoudertasjes en telefoontasjes in nude tinten. In onze tassen collectie heb je een ruime keus om het geschikte item te zoeken dat perfect bij je outfit past! Bij deze tint is het belangrijk om goed te kijken welke kleur bij je huid past. Vind je nude bijvoorbeeld te licht voor je huidskleur? Combineer het dan met zwart of een andere contrasterende kleur. Dit zorgt ervoor dat de nude tinten juist lekker opvallen en uit je look springen.

Wil je je look juist volledig basic houden? Dan past nude perfect met wit. Of je nu gaat voor spierwit of een zachte crème tint. Door basiskleuren te combineren straalt je outfit alleen nog maar meer rust uit.

Accessoires in nude

Nude tinten kun je onderling goed combineren waardoor je een tal van mogelijkheden hebt om je outfit te stylen. Speel bijvoorbeeld met verschillende texturen en materialen om je look extra interessant te maken. Maak je nude look af met een aantal accessoires die de eye-catchers van je outfit vormen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie leren riem in een beige kleur of combineer je look met een beige sjaal op de koudere dagen.

Weet jij al hoe je de nude trend gaat stylen? Wij zijn enorm benieuwd.

Shop nu