Zoek uw winkel

GASTBLOGGER

Hoi allemaal! Mijn naam is Emilie de la Court en ik ben een fashion blogger uit Amsterdam! Op mijn blog miss-confidential.com plaats ik wekelijks een look en leuke artikelen. De afgelopen weken droeg ik deze prachtige velvet enkellaarsjes.. 

 

De velvet enkellaars!

Velvet is dé trend op het moment. Je kan velvet in elke vorm vinden; jasjes, tassen, tops, enz. Maar natuurlijk zijn er ook velvet enkellaarsjes. Het enkellaarsje is niet weg te denken uit de kast van elke moderne vrouw, maar deze velvet laarsjes zijn toch nog wat specialer! 

Zelf hou ik erg van een hoge hak en daarom zijn deze laarsjes een favoriet van mij! De hoge hak samen met de velvet stof maken het laarsje zeer speciaal. Het laarsje is helemaal bekleed met de velvet stof wat het nog specialer maakt. Het mooie aan de velvet stof is dat deze oplicht. Wanneer je in deze laarsjes naar buiten loopt lichten ze helemaal op. Daarnaast vind ik het strikje boven de enkel ook erg mooi. Het werkt de schoen heel mooi af!

Het liefst draag ik deze laarsjes met een zwarte skinny en een blauwe top of cardigan. Een mooie oversized jas zou ook mooi staan. Het fijne aan deze laarsjes is dat je eindeloos kan combineren. De laarsjes zijn ook in het zwart en roze verkrijgbaar dus elke combinatie is mogelijk!

Liefs, Emilie

www.miss-confidential.com

 

3820 beoordelingen
9.1