Zoek uw winkel

Enkellaarsjes

Elke vrouw moet minstens één paar enkellaarsjes in haar schoenencollectie hebben. Enkellaarsjes laten zich prachtig combineren met iedere outfit én de schoenen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Van mooie witte enkellaarsjes tot stoere laarsjes met veters en gespen… enkellaarsjes gaan nooit uit de mode. 

Witte sneakers

Het is algemeen bekend dat sneakers razend populair zijn én blijven. Toch is er één sneaker die eigenlijk iedere vrouw in haar collectie moet hebben, namelijk witte sneakers. Witte sneakers staan prachtig onder een skinny jeans en mooi t-shirt, maar ook onder een jurkje of rokje. Omdat de schoenen heel clean en basic zijn, passen ze overal bij. 

Zwarte laarsjes met hak

Laarsjes met hak zijn heel erg veelzijdig. Je kunt er een stoere outfit mee creëren en een hele chique outfit. Daarom mogen zwarte laarsjes met hak niet ontbreken in dit lijstje met perfecte basics. Kies voor suède zwarte enkellaarsjes met hak of voor mooie leren laarsjes met hak.

Ballerina’s

Waar sommige ballerina’s omarmen, vinden anderen de instappers minder leuk. Toch blijf je ballerina’s zien in het modebeeld. Al jaren zijn ballerina’s heel erg populair. Mooie zwarte ballerina’s zijn dan ook altijd een goede toevoeging aan je schoenencollectie. Ballerina’s die je nu vaak terugziet in het straatbeeld zijn ballerina’s met een slingback. De slingback geeft de schoenen een speelse twist.

967 beoordelingen
9.1