SALE UP TO 70% OFF! | BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

SALE UP TO 70% OFF!

BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

Lookbooks

Veterschoenen (54)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 ... van 3

Veterschoenen voor dames

Brogues, plateau veterschoenen, sneakers: veterschoenen voor dames vindt u in vele modellen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Veterschoenen zijn zowel zakelijk, hip én sportief. Zoals ieder seizoen heeft Manfield een prachtige collectie veterschoenen voor u samengesteld. Laat u verrassen door het aanbod van Manfield!

Comeback

Brogues zijn weer helemaal terug van weggeweest! De veterschoenen staan bekend om hun sierlijke perforaties over een gedeelte of gehele schoen. De brogues schoen werd oorspronkelijk gedragen op vochtig terrein, omdat de perforaties ervoor zorgden dat het water werd afgevoerd. Gelukkig hebben de brogues een comeback gemaakt in de modewereld! En hoe! Het straatbeeld verwelkomt de brogues met open armen. Deze comfortabele schoenen spot u bijvoorbeeld in een zwarte lak of in mooi metallic. Daarnaast zien we dit seizoen ook een nieuwe trend: plateau veterschoenen! Comfortabel en super trendy!

Styling

Een paar mooie veterschoenen van Manfield is te combineren met vele looks en outfits. Ga voor zakelijk en match de schoenen onder een witte blouse, sporty onder een jeans of ga voor een casual look en combineer de schoenen met een denim jurk. Wacht niet langer en bestel uw favoriete veterschoenen direct online!