Zoek uw winkel

Teddy (4)

van € tot €

TEDDY

Dames schoenen met teddy details zijn dé schoenentrend van het najaar en daarom hebben we bij Manfield verschillende sneakers en snowboots geselecteerd waarin dit knuffelbare materiaal is verwerkt.

DAMES SCHOENEN

Dit zachte materiaal zorgt ervoor dat sneakers en snowboots nét dat beetje extra uitstralen. Zo zijn onze sneakers voorzien van een teddy detail op de voorvoet en bestaan de snowboots van zowel de binnen- als de buitenzijde uit een zacht teddy materiaal. Om dit uitzonderlijke materiaal langdurig mooi te houden raden we je aan de schoenen om de 30 dagen te verzorgen en beschermen met de Collonil Carbon Pro. Wil je jouw nieuwe paar schoenen een schoonmaakbeurt geven? Schaf dan de clean & care schuim aan, of maak jouw nieuwe snowboots en sneakers schoon met groene zeep.

TASSEN & ACCESSOIRES

Niet alleen de dames schoenen in de nieuwe collectie zijn voorzien van teddy materiaal. Ook de shoppers zijn gemaakt van een knuffelbaar materiaal. De tassen zijn de perfecte toevoeging aan je winterlook. Ook de bucket hat van teddy stof is onze favoriet van de nieuwe collectie.

Shop jouw nieuwe dames schoenen, tassen en accessoires met teddy details online of in één van onze winkels.

1050 beoordelingen
9.0