Zoek uw winkel

Sneakers (8)

Blauwe dames sneakers

Sneakers zijn onmisbaar en niet meer weg te denken uit het modebeeld! Deze sportieve schoenen zijn al lang niet meer alleen bedoeld om te dragen tijdens het sporten. Tegenwoordig zijn sneakers veel meer dan dat. Ze zijn trendy, stoer en super comfortabel. Daarom zijn sneakers de favoriete schoenen van veel vrouwen.

Wat maakt blauwe sneakers zo leuk?

Blauw is een populaire kleur wat betreft dames sneakers. Dat komt doordat er veel verschillende soorten en tinten blauw zijn. Donkerblauw creëert rust in een outfit, waar lichtblauw juist zorgt voor contrast. Blauw gaat goed samen met ontzettend veel andere kleuren en daarom zijn blauwe sneakers gemakkelijk te combineren met je favoriete outfit. Bekijk hier het aanbod blauwe dames sneakers van Manfield!

Blauwe dames sneakers combineren

Sneakers zijn perfect om te dragen onder je casual outfit, maar ook bij een casual chique outfit misstaan ze niet! Combineer een lage variant, zoals blauwe gympen, met een jeans en een grijze of blauwe sweater. Draag een hoog model, zoals een wedge sneaker, onder een nette rok voor een zakelijke look. Blauwe platform sneakers staan super vrouwelijk onder een flared pants met een leuk panterprintje. Hoe combineer jij blauwe sneakers het liefst?

977 beoordelingen
9.1