Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Stoere cowboylaarzen met frisse kleuren

Combineer jouw stoere cowboylaarzen met frisse lentekleuren zoals wit, beige en pasteltinten. Kies voor cognac kleurige western boots of een mooie taupe kleur.

Witte western laarsjes

Natuurlijk zijn zwarte en bruine cowboylaarzen prachtig, maar wil je wel eens een keertje wat anders? Dan zijn witte western laarsjes misschien ook een leuke optie. De laatste maanden worden witte schoenen steeds populairder. Combineer daarom twee trends in één met witte western laarzen!

Cowboylaarzen gecombineerd met printjes

Houd je wel een beetje van opvallen? Kies dan voor een lange bloemenjurk bij je nieuwe western laarsjes. Bloemen in combinatie met het stoere leer en de welbekende stiksels staan gegarandeerd voor succes.

Western boots met een mooie jeans

Geef een knipoog naar de échte cowboylook met een denim jeans in combinatie met je western boots. Kies voor een stoere mom jeans of voor een fijne skinny jeans in een lichtblauwe of witte kleur. Draag er een mooie blouse of jasje op met print en je bent good to go.

Vind je traditionele cowboylaarzen net iets té? Kies dan voor boots met een subtiel westerns tintje. Kies voor een stoere boot met gespen, een spitse neus en een stevige blokhak en je geeft je outfit gegarandeerd een elegante touch.

1404 beoordelingen
9.0