Doorgaan naar artikel
Cowboylaarzen
15 november 2017

Sinds de western boots vorig jaar officieel een herintrede hebben gemaakt, zijn ze in rap tempo gegroeid in populariteit. De stoere laarsjes staan momenteel hoog in ons lijstje met favorieten

Sinds de western boots vorig jaar officieel een herintrede hebben gemaakt, zijn ze in rap tempo gegroeid in populariteit. De stoere laarsjes staan momenteel hoog in ons lijstje met favorieten. Bij Manfield vind je dan ook western boots in allerlei stijlen. Wij geven je handige stijltips, zodat jij goed voor de dag komt met jouw western boots. Get inspired!

Western boots over een jeans

De meest traditionele manier om je western boots te combineren is toch wel met jeans, geïnspireerd op de cowboy look. Draag je western boots over je jeans en houd de rest van je outfit rustig om alle aandacht op je boots te vestigen. Deze look is vooral geslaagd voor cowboylaarzen met een opvallend motiefje of een drukke print. Less is more in dit geval!

Shop je favoriete cowboylaarzen

Cowboylaarzen met een lange jurk

Vind je het leuk om te spelen met contrasten in je outfits? Kies dan eens voor een lange jurk bij je nieuwe western laarsjes. De laarsjes zorgen voor een stoere touch bij deze vrouwelijke outfit. Dit seizoen zijn vooral jurken met bloemenprint geliefd. Ga in het nog wat frisse voorjaar voor een paar hoge cowboylaarzen.

Shop nu

Western boots met een flared broek

Ook je laarzen ónder een broek dragen is erg stijlvol. Kies in dit geval voor een mooie flared jeans of een wijde pantalon. De uitlopende pijpen in combinatie met een spitse neus zorgen ervoor dat je benen optisch verlengd worden. Omdat bij deze look alleen de neus van je boots onder de broek uitpiept is het leuk om te kiezen voor een opvallende metalen neus of voor een neus met sierstiksels.

Shop jouw western boots

Cowboy boots met een kort jurkje

Een paar western laarsjes staat ook prachtig bij een kortere jurk. Ga op warme dagen voor een kort jurkje met een paar hoge cowboylaarzen en kies op frissere dagen voor een sweater dress met panty. Vind je traditionele cowboylaarzen net iets té? Kies dan voor enkellaarsjes met een subtiel westerns tintje.

Shop online