Zoek uw winkel

‘The essence of elegance combined with quality’

Black Label is de ultieme combinatie van elegantie en hoogwaardige kwaliteit. De details van de schoenen geven nét dat verschil. Wanneer je Black Label schoenen draagt straal je dan ook op en top glamour en klasse uit door het stylish design. 

Elegantie ten top

Stuk voor stuk zijn de Black Label damesschoenen stijlvol en voldoen aan alle catwalk trends. Van burgundy kleuren tot studded randen en lakleren neuskapjes.

Veterschoenen met een twist

Naast prachtige basic artikelen, zijn er dit seizoen ook veterschoenen met een mooie print toegevoegd aan de collectie. Deze schoenen zijn perfect voor de heren met lef. Natuurlijk is er bij elke schoen een bijpassen de riem, zodat je je look helemaal af kan maken.

De perfecte pasvorm

Black Label staat bekend om het gebruik van smallere leesten voor een Italiaanse look. Daarnaast is zowel de kwaliteit als productie van deze schoenen volledig Italiaans. De voering van kalfsleer zorgt voor extra comfort en kwaliteit. Ook zijn de zolen gemaakt van leer. Dit zorgt ervoor dat de schoenen zich naar verloop van tijd vormen naar de voet en daardoor de perfecte pasvorm creëren. 

3813 beoordelingen
9.1