Zoek uw winkel

Biker boots trend

Dat de biker boots een grote trend zijn, hoeven we jou ongetwijfeld niet te vertellen. Wel willen we je bijpraten over de laatste trends op dit gebied. Dit seizoen zijn de biker boots in onze collectie voorzien van allerlei fraaie details. Van opvallende gespen tot een tong in animal print. In de look van het materiaal zit ook veel variantie. Natuurlijk zijn er boots in glad leer, maar ook lakleer en crocoprint zijn enorm populair. In deze materialen kun je bovendien het herfstweer zonder probleem trotseren.

Outfit #1 met biker boots

Op zoek naar een stijlvolle keuze voor casual dagen? Draag je biker boots dit seizoen dan eens met een zwarte skinny en een lichte blouse of knit. Je zorgt voor balans in het kleurenpallet met een zwarte tas. Met een oversized vest draag je zomerse tops ook nog in het nieuwe seizoen! Een vrouwelijke top zorgt voor een leuk contrast met de stoere laarsjes.

Outfit #2 met biker boots

Biker boots zijn de ideale schoenen voor onder een jurkje tijdens druilerig weer. Je banjert op zo'n paar laarzen zonder probleem door de regen in een vrouwelijke outfit. Een paar stoere biker boots is de perfecte tegenhanger van zo'n vrouwelijke jurk. Dit seizoen zijn jurken in een warme tint, zoals roest, een goede keuze. Stijl ze met een paar zwarte laarsjes en een fluffy vest om de look af te maken.

Outfit #3 met biker boots

Voor een casual outfit voor iedere dag draag je jouw biker boots onder een comfortabele jeans. Dit najaar is een flared jeans een grote trend, maar natuurlijk staan biker boots ook goed bij een skinny of straight leg. Met een coltrui en colbertje geef je een knipoog naar de swinging seventies.

Hoe combineer jij jouw biker boots dit seizoen?

3820 beoordelingen
9.1