Zoek uw winkel

Golden details (51)

Pagina 1 2 3 van 3

GOLDEN DETAILS

Binnen de accessoires collective van Manfield hebben we een nieuwe sieradencollectie gelanceerd voor het najaar. Deze collectie bestaat uit diverse kettingen, armbanden en oorbellen. Deze sieraden zijn voornamelijk gemaakt van goudkleurig stainless steel. Dit zorgt ervoor dat de sieraden langdurig mooi blijven en te dragen zijn in het water.

ZOETWATERPARELS

De nieuwe armbandjes van Manfield zijn gemaakt van stainless steel en hebben vaak een speciaal patroon in het materiaal. Onze favoriet is de armband met dikkere chain, voorzien van een groenkleurig bedeltje en zoetwaterparels. Meer van onze armbanden hebben zoetwaterparels en maken het sieraad extra uniek.

FASHION COLOURS & SCHAKELS

De sieraden met schakels zijn niet weg te denken uit het straatbeeld en daarom favoriet van Manfield om mee te experimenteren. Zo bezit de nieuwe sieraden collectie oorbellen met schakels, kettingen met schakels en armbanden met schakels. Van grof tot subtiel; de golden details geven je outfit nét dat beetje extra. De fashion colours gaan ook weer in de sieradencollectie verder; de armbandjes en oorbellen hebben vaak een extra tintje naar het goudkleurige en zorgen daarom voor wat extra kleur in de look.

Stijl je herfstlook af met onze golden details! Bestel jouw nieuwe ketting, armband of oorbel online of in één van onze Manfield winkels.

937 beoordelingen
9.0