Zoek uw winkel

Fashion colours (8)

MODEKLEUREN FALL/WINTER 2022

De accessoires van Manfield zijn er in de modekleuren van 2022. Van felgroen, fuchsia roze en cobalt blauw naar cognac, met print en oranje. Van groot in tassen tot klein in haaraccessoires; de modekleuren van 2022 kunnen worden toegepast tot in detail in je look.

HAARACCESSOIRES

De nieuwe haaraccessoires van Manfield bestaan uit diverse klemmetjes in verschillende maten, kleuren en printjes. De accessoires voor in je haren zijn een extra touch in je look en zijn perfect te combineren in bijvoorbeeld een hele rustige look, zoals een pak, of een wat drukkere look zoals een zwierige jurk met print. Klem de haarklemmen in je haren door de voorste plukken van je haren bij elkaar te pakken en ze in het midden van je achterhoofd te klemmen met het haaraccessoire.

HOEDEN EN BUCKET HATS

Trending in het najaar zijn het dragen van hoeden, baretjes en bucket hats. Hou je hoofd lekker warm met deze unieke haaraccessoires. De hoeden uit de nieuwe collectie zijn beschikbaar in cognac, bordeaux rood en zwart. Het baretje hebben we bij Manfield in de kleur cognac en de bucket hats zijn beschikbaar in zwart en cognac. Leuk aan deze items is de diversiteit van de materialen. Zo bestaan de bucket hats uit nylon of uit teddystof en de baret is gemaakt van wol.

Shop nu jouw accessoires in modekleuren van Manfield, online of in één van onze winkels.

1050 beoordelingen
9.0