Zoek uw winkel

Velvet fever!

Velvet, velours, fluweel: alle drie benamingen voor hetzelfde materiaal. Simpelweg is velours de Franse benaming voor fluweel en velvet is de Engelse vertaling. Echter zit er toch een klein verschil tussen velours en fluweel. Velours is namelijk fluweel dat gesneden is en dit zorgt voor wat ruwere, openstaande haartjes in het stofje. 

Velvet mooi houden

Velvet is een kwetsbaar materiaalsoort wat snel vies kan worden. Het is dus belangrijk om je dames schoenen of heren schoenen goed te beschermen tegen vuil en viezigheid. Dit kun je doen door je loafers, laarzen, sneakers of pumps regelmatig te behandelen met de collonil carbon pro of de natural trendspray.  De spray beschermt je schoenen niet alleen tegen viezigheid, maar verlengt tevens de levensduur van je schoenen, win-win!

How to wear

Velvet dames schoenen of heren schoenen zijn niet alleen waanzinnig voor een feestje, maar zijn in het dagelijks leven ook goed te dragen! En dat is fijn aangezien het buiten steeds kouder wordt, de warme stof houd je voeten namelijk lekker warm!

Elke dag

Fluweel heeft een chique en luxueuze uitstraling van zichzelf waardoor één item meestal genoeg is. Less is more and simplicity is the key! De kleuren die het best overdag worden gedragen zijn oud roze fluweel en zwart. Combineer ook onze tassen en accessoires in velvet met je nieuwe look.

Naar kantoor

Velvet schoenen in de kleur diepzwart en navy blue zijn prima overdag naar je werk te dragen. Combineer een sneaker, enkellaarsje of loafer met een stoere blazer voor een chique business look. Ook hierbij geldt less is more!

Voor de feestdagen

Ben je niet zo fan van pailletten en glitters, maar wil je wel iets bijzonders dragen? Dan zijn velvet pumps of enkellaarsjes precies wat je zoekt! De glanzende stof geeft je outfit een luxe uitstraling. Prachtig in diepzwart of oud roze en perfect voor het kerstdiner & nieuwjaarsnacht! 

969 beoordelingen
9.1