Zoek uw winkel

FIRST THINGS FIRST: A COMFORT FLIGHT

Voor een stewardess zijn comfortabele schoenen het belangrijkste, maar het uiterlijk wil uiteraard ook wat. Speciaal ontworpen zijn de stewardessen hakken uit de No Stress collectie van Manfield. De No Stress collectie kenmerkt zich aan het comfortabele voetenbedje welke is gemaakt van Memory Foam. De voetenbedjes zorgen ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Hierdoor ontstaat er een optimaal loopcomfort, waardoor je met plezier en gemak de hele dag kan staan én bewegen op de stewardessen hakken.

De hakken uit de No Stress collectie voldoen aan de eisen van de klederdracht binnen de luchtvaartmaatschappijen. Ook zijn de hakhoogtes van deze schoenen precies goed. De stewardessen pumps zijn voorzien van een hak van 7 cm hoog en de binnenmaat van de hakken is zo’n 5 cm hoog. Binnen de No Stress collectie vallen 4 soorten welke gecategoriseerd zijn onder stewardessen schoenen. De stewardessen hakken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer, waardoor deze schoenen niet alleen zorgen voor een optimaal loopcomfort maar ook extra lang mee kunnen gaan. Hierdoor kan je extra veel vlieguren maken op je nieuw paar stewardessen schoenen.

BE SEATED FOR LANDING: AFTER THE FLIGHT

Na de vlucht of tijdens vluchten door is het fijn om even van schoenen te wisselen. Ook in dat geval is de No Stress collectie perfect voor jou! De stewardessen schoenen zijn niet alleen beschikbaar in hakken, maar ook in ballerina-vorm. De platte stewardess schoenen zorgen voor een optimaal loopcomfort en zijn ideaal te dragen na een vlucht wanneer je een afstand moet lopen op een vliegveld of op een andere bestemming. De platte werkschoenen zijn wederom voorzien van een comfortabel voetenbedje, gemaakt van Memory Foam. De ballerina’s zijn stijlvol, vrouwelijk, comfortabel en vallen zacht rond de voeten. Bekijk onze No Stress collectie platte werkschoenen voor stewardessen!

Bekijk nu onze stewardessen schoenen van de No Stress collectie van Manfield. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle unieke acties, giveaways en de nieuwste trends? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Zien we je snel online of in één van onze winkels?

967 beoordelingen
9.1