Zoek uw winkel

WARM & TOASTY

De dagen worden korter en de avonden kouder. Terwijl je schoen bij de schoorsteen staat met een wortel en een gedichtje erin wil je natuurlijk geen koude voeten krijgen. Daarom is het weer hoog tijd voor een goed paar pantoffels. In de nieuwe collectie hebben wij heerlijk warme pantoffels die gevoerd zijn met zachte wol. Met deze pareltjes aan je voeten krijg jij het zeker niet koud tijdens donkere avonden. Huispak aan, dekentje erbij en de fluitketel aan en je bent klaar voor een gezellig avondje op de bank!  

WINTERSE ACCESSOIRES

Dat warm & toasty gevoel wil je natuurlijk het liefst meenemen als je de deur uit gaat. Helaas staat het gure Nederlandse winterweer dit niet altijd toe. Op deze momenten kleed je je extra warm aan met als finishing touch een paar leren handschoenen van Manfield. Doordat ze volledig van leer zijn gemaakt houden ze je handen gegarandeerd de hele dag warm. Maak je outfit af met een matching pet of hoed. Zo voeg je makkelijk een stijlvolle touch toe aan je winterse outfit. Met pakjesavond in het vooruitzicht is een setje winterse accessoires dan ook een perfecte toevoeging aan je verlanglijstje!

PRACHTIGE PORTEMONNEES

Als je voor een klassiek, stijlvol cadeau gaat is een portemonnee misschien wel iets voor jou. Door de vele verschillende varianten is er voor iedereen wat wils. Als je van een klassieke, neutrale uitstraling houdt kun je kiezen voor een cognac portemonnee gemaakt van leer. Het leren materiaal zorgt voor een luxe karakter en hoogwaardige kwaliteit. Wil je het liever wat speelser? Kies dan voor een portemonnee met een vrolijke cheetahprint! Ook handig: een portemonnee met een hengsel eraan. Zo draag je hem altijd en overal makkelijk mee naartoe en hoef je niet altijd een grote tas mee te sjouwen. Én je bewaard er veilig al je chocolademunten in.

Vol verwachting klopt ons hart… Wat zet jij dit jaar op je verlanglijstje voor de Sint?

969 beoordelingen
9.1