Zoek uw winkel

Casual met muiltjes

Muiltjes combineren kan voor sommige een hele uitdaging zijn. Onze belangrijkste tip is om de schoentjes als gewone zwarte sandalen te beschouwen. Muiltjes staan namelijk (net als zwarte sandalen) onder elke outfit fantastisch. Kies bijvoorbeeld voor een nette jeans, witte blouse of t-shirt en een oversized colbertje of gekleurd jasje. Dit is dé ideale casual look.

Business look met muiltjes

Voor dé perfecte business look combineer je je muiltjes met een nette pantalon. Een trend van dit moment zijn de flared pijpen. Kies daarom voor een pantalon met wijdere pijpen, zodat je helemaal on trend bent. Draag een stijlvolle blouse in je pantalon en je bent gegarandeerd van een elegante business look.

Diner ready met muiltjes

Nu de temperaturen weer zijn gestegen, mogen de jurkjes weer uit de kast. Draag een flowy jurkje met een leuke print bij je favoriete muiltjes. Lak je nagels in een contrasterende kleur, dit geeft nét dat beetje extra aan je outfit. It’s all about the details! Maak je outfit daarna helemaal af met sieraden en een mooie tas. Een trend van dit moment is een heuptasje. Is dit iets té voor jou? Kies dan voor een elegante schoudertas of clutch.

969 beoordelingen
9.1