Zoek uw winkel

Klantenservice

Vragen & Klachten

Vragen & klachten

 • Op https://www.manfield.com/algemene-voorwaarden/ vind je alle algemene voorwaarden welke betrekking hebben op de Manfield webshop.

 • Indien je een klacht hebt over een online aankoop dan kun je een mail sturen naar klantenservice@manfield.nl met de volgende gegevens:

  - Wat is de klacht

  - Waar en wanneer heb je het product gekocht. Indien het een online bestelling betreft kun je het ordernummer doorgeven

  - Foto's van de klacht, inclusief een geheelaanzicht van het artikel

  Indien je een klacht hebt n.a.v. een webshoporder, dan kun je ook direct een filiaal bezoeken zodat de klacht daar in behandeling wordt genomen. Je dient dan de pakbon van de webshoporder mee te nemen naar het desbetreffende filiaal. 

 • Als je een klacht in wilt dienen over een winkelaankoop kun je met het artikel en het aankoopbewijs langsgaan bij een Manfield filiaal bij jou in de buurt. Voor overige vragen over winkelaankopen kun je contact opnemen met de klantenservice of gebruik maken van het contactformulier.

   

 • We bieden 6 maanden garantie op artikelen. Deze garantie is van toepassing op fabricagefouten. Schade aan zolen, ritsen, hakken of applicaties en schade ontstaan door gebruik of slijtage vallen niet binnen deze garantie. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk het artikel goed te onderhouden. Een artikel valt niet onder de garantie indien er een onderhoudsmiddel is gebruikt van een andere aanbieder. Vraag advies over onderhoud in een van onze winkels of neem contact op met de klantenservice.

 • Je kunt een Manfield account aanmaken door rechts bovenin het scherm op registreren te klikken. Tevens kun je een account aanmaken wanneer je voor het eerst een bestelling plaatst. Dit vindt plaats in de eerste stap van het bestelproces. 

 • Klik bij het inloggen op de wachtwoord vergeten link. Voer vervolgens je e-mailadres in. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met hierin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wil het toch niet lukken? Neem dan telefonisch of via onze chatfunctie contact op met de klantenservice. Wij kunnen het wachtwoord dan handmatig voor je aanpassen. 

 • Om je account te verwijderen dien je in te loggen in je Manfield account. Hier vind je een knop verwijderen account waarmee je direct al je gegevens verwijderd. 

 • Een overzicht van de actievoorwaarden kun je terug vinden op https://www.manfield.com/acties/

 • Een kortingscode geeft eenmalig korting op een online aankoop. Let op: deze kan na het plaatsen van de bestelling niet meer worden toegevoegd. Je kunt de kortingscode toevoegen aan je winkelmand in het daarvoor bestemde invulveld. Let op: de kortingscode is slechts eenmalig te gebruiken en zal na gebruik komen te vervallen.

  Een overzicht van alle voorwaarden vind je op https://www.manfield.com/kortingscode/

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Wegens drukte bij de klantenservice is de wachttijd momenteel langer dan je bij ons gewend bent. We danken je bij voorbaat voor het begrip.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >

965 beoordelingen
9.1