Zoek uw winkel

Klantenservice

Verzenden

Verzenden

  • Wij verzenden je online bestelling binnen de gestelde levertijd. Mocht dit veranderen, dan informeren we je hier uiteraard over. 

  • De bestelling wordt op het aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ook kun je op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van DHL én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Vanaf dat moment kan je online het bezorgmoment wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je hebt de keuze uit: een ander moment of locatie of je laat het pakket bij je buren bezorgen.

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren van het afleveradres. Het is helaas niet mogelijk om het adres te wijzigen als de bestelling reeds is verzonden. Tot die tijd kan een afleveradres worden aangepast. Voor een eventuele adreswijziging, indien de bestelling nog niet verstuurd is, kun je telefonisch of via onze chatfunctie contact opnemen met onze klantenservice. Het verzoek zal dan snel behandeld worden. 

  • De verwachte levertijd van het door jou bestelde artikel vind je terug op de productdetailpagina van www.manfield.com. Als je verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

  • Verzending bij Manfield is geheel gratis! Je betaalt dus geen extra verzendkosten.

    Je kunt ook jouw webshop bestelling ophalen in alle Manfield winkels in Nederland. Hier zitten geen kosten aan verbonden, het ophalen van je bestelling in de winkels is geheel gratis! Kijk voor een overzicht van de winkels op https://www.manfield.com/winkels/.

  • We houden je zo goed mogelijk op de hoogte van actuele vertragingen. Mocht je artikel onverhoopt toch niet meer op voorraad zijn dan doen we er alles aan om de bestelling alsnog zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Door de corona maatregelen kan het wat langer duren dan normaal voor je antwoord krijgt. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >

1160 beoordelingen
9.1