Zoek uw winkel

Klantenservice

Verzenden

Verzenden

  • De bestelling wordt op het aangegeven thuis- of werkadres bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ook kun je op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van DHL én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Vanaf dat moment kan je online het bezorgmoment wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je hebt de keuze uit: een ander moment of locatie of je laat het pakket bij je buren bezorgen.

    Wanneer het pakket volgens het postbedrijf is geleverd, maar je hebt naar eigen zeggen niets ontvangen: meld dan binnen 5 werkdagen aan de klantenservice. De klantenservice kan vanuit daar een onderzoek starten bij het transportbedrijf. Dit onderzoek neemt maximaal 15 werkdagen in beslag. 10 werkdagen na levering kan er geen onderzoek gestart worden bij DHL.

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren van het afleveradres. Het is helaas niet mogelijk om het adres te wijzigen als de bestelling reeds is verzonden. Tot die tijd kan een afleveradres worden aangepast. Voor een eventuele adreswijziging, indien de bestelling nog niet verstuurd is, kun je telefonisch of via onze chatfunctie contact opnemen met onze klantenservice. Het verzoek zal dan snel behandeld worden. 

  • De algemene levertijd heeft een duur van 1 tot 8 werkdagen, per product kan dit afwijken. Als je verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd. De verwachte levertijd van het door jou bestelde artikel vind je terug op de productdetailpagina van www.manfield.com. Artikelen die als pre-order online staan worden geleverd binnen 1 tot 8 werkdagen wanneer er voorraad is van het artikel. Wanneer je kiest voor ophalen in de winkel dien je rekening te houden met een langere levertijd (5 tot 8 werkdagen). 

  • Verzending bij Manfield in Nederland bedraagt €1,99. 

    Je kunt ook jouw webshop bestelling ophalen in alle Manfield winkels in Nederland. Hier zitten geen kosten aan verbonden, het ophalen van je bestelling in de winkels is geheel gratis! Kijk voor een overzicht van de winkels op https://www.manfield.com/winkels/.

  • We houden je zo goed mogelijk op de hoogte van actuele vertragingen. Mocht je artikel onverhoopt toch niet meer op voorraad zijn dan doen we er alles aan om de bestelling alsnog zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Wegens drukte bij de klantenservice is de wachttijd momenteel langer dan je bij ons gewend bent. We danken je bij voorbaat voor het begrip.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >

972 beoordelingen
9.1