Doorgaan naar artikel
Valentine's Day
09 februari 2024

A wishlist of love! Shop jouw favoriete Valentijns gifts of zet een van deze schoenen, tassen, sieraden en accessoires op jouw Valentijns wishlist! Laat je verrassen door onze nieuwste collectie.

What's on your wishlist?

Valentijnsdag is bijna aangebroken, de dag van de liefde! Dat betekent dat iedereen een beetje extra liefde verdient en aandacht geeft aan diegene van wie ze houden. Wat doe jij 14 februari? Trek je een outfit aan voor een date, waar je stijlvolle hakken voor zoekt? Wij zorgen ervoor dat je straalt deze dag. Ben je nog opzoek naar het vinden van het perfecte cadeau? Manfield heeft een wishlist of love samengesteld, waar jij verliefd op wordt.

A wishlist of love! Shop jouw favoriete Valentijns gifts of zet een van deze schoenen, tassen, sieraden en accessoires op jouw Valentijns wishlist! Laat je verrassen door onze nieuwste collectie.

Love is in the ear

Sieraden zijn speciaal om te krijgen, maar ook om te geven, aan je geliefde of jezelf. Om die reden hebben we uit onze collectie een Valentijns selectie gemaakt van goudkleurige sieraden. Veel van onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Dit materiaal zorgt ervoor dat jouw sieraad mooi blijft. In de nieuwe collectie sieraden komen de hartjesvormen veelvuldig terug, en maakt jouw Valentijns outfit helemaal af! Verwen je geliefde of jezelf met de sieraden van Manfield.

Shop alle sieraden
Item 1 of 4

You can never have too many bags

Een prachtige, stijlvolle tas maakt je outfit af. Het motto van onze designers: you can never have to many bags. De uitgebreide tassencollectie van Manfield bestaat uit mooie hoogwaardige leersoorten, zodat je lang draagplezier hebt van jouw tas. Oftewel tassen zijn hét perfecte cadeau!

Een leuke nieuwe toevoeging bij de tassen van Manfield, zijn de bag straps. Met de bag straps kun je iedere tas een nieuwe twist geven. De tassenhengels bieden ook nog eens extra draagcomfort.

Shop alle tassen
Item 1 of 3

Accessoires

Nog opzoek naar een finishing touch? In de nieuwe collectie van Manfield vind je kleurrijke accessoires. Van metallic portemonnees en telefoontasjes tot kleurrijke klemmen voor in je haar. Een haarklem is dan ook het perfect cadeautje en een onmisbare accessoire voor je op je Valentijns wishlist.

Shop alle accessoires