Doorgaan naar artikel
Manfield x Michelle Bollen
26 mei 2023

Ben jij benieuwd naar de unieke collectie van Michelle Bollen?

 Michelle Bollen is ondernemer, content creator, Youtuber én beheert haar eigen kleding webshop samen met haar vriendin Jacqueline van Pelt. Na haar succesvolle blogs en haar gevoel voor mode wist Michelle het zeker; met de webshop www.jolienoe.nl vallen al haar passies in één keer op zijn plek!

Michelle, Koen en Jacqueline vormen sinds kort een gezin met in totaal zeven kinderen. Vol liefde laten ze je de nieuwste zomercollectie zien, welke met aandacht, zorg, maar vooral veel plezier voor jou is samengesteld! Ben je benieuwd naar de unieke collectie?

Lees dan snel verder!

"Een eigen schoenencollectie. Ik blijf het bizar vinden. Zo zo leuk! Ik denk dat we echt een hele mooie collectie hebben gemaakt. Zoveel zin om 'm met jullie te delen. Een fijne sleehak, een mooie espadrille, slipper, sneaker, Mies-hak, maar ook een lager hakje. "

Manfield en Michelle hebben de handen ineen geslagen en presenteren daardoor met trots de Manfield x Michelle collectie voor het zomerseizoen! Shop jouw favorieten uit de collectie online!

Shop Michelle Bollen collectie
Item 1 of 3