Doorgaan naar artikel
Heritage collectie
17 april 2019

Graag introduceren we jullie de nieuwe herenlijn van Manfield: Heritage. Heritage staat voor ambacht, kwaliteit en heerschap.

Graag introduceren we jullie de nieuwe herenlijn van Manfield: Heritage. Heritage staat voor ambacht, kwaliteit en heerschap. De prachtige veterschoenen en gespschoenen met bijpassende riemen zijn voor de échte schoenliefhebber. Met de schoenen straal je gegarandeerd luxe en stijl uit.

De oorsprong

Manfield is van oorsprong een Engels familiebedrijf en in 2019 bestaat het merk 175 jaar. Hét moment om dit groots te vieren met een nieuw label. Dit in combinatie met de trots voor onze Engelse roots heeft gezorgd voor een collectie met luxe herenschoenen, met een Engels karakter.

Shop Heritage

Wat maken de items van Heritage zo speciaal?

De collectie staat voor ambacht, kwaliteit en heerschap. De schoenen zijn gemaakt van het meest hoogwaardige en mooiste kalfsleder. De schoenen hebben een sublieme afwerking en de ultieme pasvorm. De Italiaanse schoenen zijn handgepoetst en brushed door experts. De zool is van leer en handfinished. Er is gebruik gemaakt van de blake stitched constructie. Hierbij wordt de buitenzool direct vast gestikt aan de binnenzool. Dit zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit, maar het is ook lichter van gewicht. 

Shop Heritage
Item 1 of 5

Shop Heritage heren items en ga voor kwaliteit!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste collecties, nieuwste trends, unieke acties en bijzondere giveaways? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Zien we je snel online of in één van onze winkels?

Shop Heritage collectie