Doorgaan naar artikel
Beach day essentials
06 juli 2021

Heb jij al een dagje strand gepland deze zomer? Het is een van onze favoriete uitjes op zonnige dagen. De hele dag met je voeten in het zand, wandelen door de branding en misschien zelfs een verfrissende duik in de zee.

Heb jij al een dagje strand gepland deze zomer? Het is een van onze favoriete uitjes op zonnige dagen. De hele dag met je voeten in het zand, wandelen door de branding en misschien zelfs een verfrissende duik in de zee. Wil jij er zorgeloos op uit deze zomer? Met deze tips kun jij lekker met je neus in de zon gaan genieten van een heerlijke stranddag!

Goede strandtas

Het begint allemaal met een goede strandtas. Je wil natuurlijk genoeg ruimte hebben om al je spullen mee te kunnen nemen én een plek hebben om je waardevolle items veilig in op te bergen. Onze favoriet is deze beige shopper die ook dient als luxe strandtas. Door het grote formaat kun je er makkelijk al je beach essentials in kwijt en in het insteekvakje is ruimte voor je waardevolle spulletjes. Daarnaast is het handig om een koeltasje mee te nemen om je drankjes lekker koel te houden!

Shop online

Sunny slippers

In het losse strandzand wil je natuurlijk niet aan komen lopen met sneakers of andere dichte schoenen. Dit zorgt alleen maar voor zand in je schoenen dat gaat schuren en voor irritatie zorgt. Blote voeten is ook lang niet altijd ideaal (denk aan de ‘ministry of silly walks’-loopjes die je voorbij ziet komen bij mensen die hun voeten branden aan het hete zand). Daarom is een paar slippers echt essentieel voor een dagje strand. Je kunt gaan voor luxe lederen slippers, maar ook een eenvoudig paar badslippers is hiervoor perfect.

Ontdek online
Item 1 of 3

Zonbescherming

Als je de hele dag in de zon zit, is het belangrijk om goede zonbescherming mee te nemen. Een goede zonnebrand is natuurlijk onmisbaar. Ga voor een dagje strand voor een zonnebrand met een hoge SPF, 30 of 50, en zorg dat je je om de paar uur opnieuw insmeert. Ook een hoed of pet is slim om mee te nemen naar het strand, dit beschermt je namelijk tegen een zonnesteek. Je kunt er ook voor kiezen om een parasol of kleine tent mee te nemen zodat je altijd een beetje schaduw hebt om je in terug te trekken. Ten slotte is een goede zonnebril essentieel voor een stranddag. Het beschermt je ogen tegen felle zonnestralen én maakt je beach outfit compleet.

Ten slotte zijn er natuurlijk nog wat extra dingen die niet mogen ontbreken aan een perfecte dag aan het strand. Een strandlaken, snacks & genoeg drinken horen bij de standaard stranduitrusting. Maar denk ook aan entertainment, bijvoorbeeld leuke spelletjes, zwemspeelgoed zoals een luchtbed of opblaasfiguur of een goed boek. En vergeet je zwemkleding niet!