Zoek uw winkel

How to style the perfect shoes for Spring/Summer

Tijdens zomerse temperaturen is het vaak moeilijk te kiezen wat voor schoenen je draagt. Ga je voor een open sandaal? Of toch liever voor een comfortabele sneaker? In deze blog toon ik jullie hoe je verschillende schoenen met verschillende stijlen kan combineren!

The Well-Known Loafers

Ieder meisje dat haar vrije uren op Instagram of Pinterest doorbrengt, zal deze soort schoenen al vaak voorbij hebben zien komen. Door een lederen loafer te combineren met een speelse, casual outfit, zie je er erg stylish uit zonder dat het je al te veel moeite heeft gekost. Draag een baggy broek en een simpel V-neck t-shirt met een paar loafers and you’re good to go! 

Dreamy Taupe Sandals

Een flowy jurk met wat bloemen op getekend, een glanzende tas en… hemels zittende sandalen met een hakje! Er is altijd een moment in het leven van een vrouw dat ze wil stralen, het kan zijn dat je naar een feest moet of je gaat bijvoorbeeld op vakantie naar een exotische bestemming. Vaak sta je dan uren voor je kleerkast en als je dan iets hebt gevonden, dan bedenk je jezelf dat er geen een paar schoenen in je kast past bij de kleur van je jurk. Maar wat als ik zeg dat er een kleur is van schoenen die bij elke jurk of outfit past? Taupe is de ideale combo met je outfit! Naast het feit dat taupe bij iedere kleur past, is het ook een tint die je benen superlang maken. Dus taupe is the way to go!

Comfy Soft Sneakers with a platform

Omschrijf jij jezelf eerder ‘petite’? Denk jij dat je te klein bent om er goed uit te zie met een paar sneakers onder je outfit? Wel, you’re wrong! De platformsneaker is dit jaar helemaal hot en geeft jouw net die extra centimeters die jij nodig hebt om te shinen op straat! Ik combineerde de sneakers met een chemise jurk, opnieuw een combinatie van het klassieke en het sportieve. Tip: Ga opnieuw voor een taupe-kleur zodat je benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Hello killerlegs! 

Katrien

http://www.universeofk.com/

3813 beoordelingen
9.1