Zoek uw winkel

Outfit 1: back to black

Draag je hoge laarzen in crocoprint over een zwarte skinny jeans en je zit gegarandeerd goed. Maak de outfit af met een lichtgekleurde coltrui met hierover een kort jasje. Door je outfit simpel te houden, gaat alle aandacht naar je boots. Zo til je een basic outfit een niveautje hoger.

Outfit 2: mooie mantel

Snel de deur uit voor een rondje? Met een paar hoge laarzen in crocoprint en een lange mantel zie je er ontzettend stijlvol uit, zonder dat je hiervoor enige moeite hoeft te doen. Met deze twee items is er namelijk nog maar weinig van je outfit zichtbaar.

Outfit 3: day to night

All eyes on your boots? Combineer de crocoprint laarzen dan met een sweater dress in een effen kleur. Voor een extra vrouwelijke uitstraling leg je de nadruk op je taille met een riem. Deze outfit is gemakkelijk van een dag- tot een avondlook om te toveren met de nodige accessoires, zoals opvallende oorbellen en een avondtasje.

Outfit 4: lange jurk

Een paar hoge laarzen staat niet alleen goed bij een korte jurk, ook juist met een lange jurk zorg je voor een stijlvolle outfit. Draag de crocoprint boots met een lange sweater dress voor een heerlijk warme en comfortabele winterse outfit. Op een minder gure dag, draag je de boots weer onder een lange flowy jurk.

Hoe draag jij jouw hoge laarzen in crocoprint?

967 beoordelingen
9.1