Zoek uw winkel

3 x manieren om de loafer te combineren

De loafer is terug op planeet mode! Een trend die ik met open armen ontvang, want een loafer is super veelzijdig. Hij is er in alle soorten en maten: van de klassieke lakloafer tot de suède variant. Mijn favoriet: de metallic loafer. Niet alleen omdat hij zo lekker opvalt, maar ook omdat hij bijna voor iedere gelegenheid geschikt is. Hoe je hem combineert? Ik stelde drie looks voor je samen!

Parisian Chic

Zakelijke lunch of een chic feestje voor de boeg? Combineer de zilverkleurige loafer dan met een klassieke pantalon en een blazer. Netjes, maar in combinatie met een gestreepte top lekker quasi nonchalant. Ik stijl mijn outfit af met een stoer horloge en een elegante schoudertas voor een sophisticated twist. 

New York Streetstyle

Totally on-trend: de zilverkleurige loafer in combinatie met een cropped jeans. Tijdens Fashion Week spotte ik menig it-girl en modeblogger met de metallic loafer en dat is niet zo gek, want de loafer is super comfortabel. Ik combineer hem het liefste met een gerafelde jeans voor een streetstyle vibe.

Sporty Cool

De loafer is niet per definitie netjes. Hij matcht namelijk ook heel goed met een sportief lookje. In het weekend draag ik mijn loafers maar al te graag met tapered trackstyle pants, een geprint T-shirt en een bikerjack. Door met contrasten te spelen krijgt je look nét wat meer karakter.  

Wat vind jij van de loafer trend? 

 

Liefs,

Marlien

www.marlienbesselink.com

 

 

Shop nu loafers uit de nieuwe najaarscollectie online of in onze winkels!

967 beoordelingen
9.1