Zoek uw winkel

Trend #1: western vibes

Als je deze zomer de trends in de gaten hebt gehouden, zal de western trend je niet ontgaan zijn. Trek ook dit najaar die western laarzen maar uit de kast, want deze trend wordt alleen nog maar groter! Natuurlijk is een paar stijlvolle hoge cowboylaarzen een goede keuze, maar het western gevoel mag ook in de details zitten bij bijvoorbeeld een paar booties. Kies voor een paar boots met croco of snakeskin voor een luxe uitstraling.

Trend #2: hoge laarzen

Ondanks dat enkellaarsjes áltijd een goed idee zijn, mag dit najaar een paar hoge laarzen niet ontbreken in je schoenenkast. Ga daarom voor een schacht die tot de knie of net iets daaronder komt. Ook laarzen met afzakeffect doen het dit seizoen goed. Deze herfst hebben de laarzen veelal een ronde neus, maar hier en daar komt er ook een elegante spitse neus voorbij. Deze vrouwelijke laarzen combineer je dit seizoen met een lange jurk, maar natuurlijk ook met een mooie jeans.

Trend #3: animal print

Qua prints blijft het dit najaar nog steeds een vrolijke beestenboel, want dierenprints zijn populairder dan ooit. Panter, snake, zebra, croco: het mag allemaal. Al deze prints mogen zelfs gecombineerd worden in één schoen. Daarnaast zien we dit seizoen subtielere tone-in-tone printjes en schoenen met slechts een detail in dierenprint. Deze schoenen geven nét dat beetje extra aan een verder eenvoudige outfit.

Trend #4: chunky schoenen

Deze herfst zien we tot slot veel chunky laarsjes voor dames. Natuurlijk zijn biker boots met chunky zool een goede optie, maar ook de chelsea boots mogen dit najaar best een grovere zool hebben. Deze laarsjes geven door de chunky zool een wat stoerdere uitstraling aan een outfit. Ook de dad sneakers met chunky zool zijn een blijvertje. Dit type sneakers zie je dit najaar in allerlei dierenprints en is de ideale stapper voor het tussenseizoen. Je draagt ze met jeans en een warme knit.

967 beoordelingen
9.1