TOT 30% KORTING OP SELECTED ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

TOT 30% KORTING OP SELECTED
ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

Lookbooks

(39)

Wis alle filters
van € tot €
Wis alle filters
Pagina 1 2 ... van 2
Lookbooks
Pagina 1 2 ... van 2

Van Lier

Het Nederlandse merk Van Lier is al jaren een begrip in hoogwaardige herenschoenen. Sinds 1815 maakt het, van oorsprong Brabantse, bedrijf schoenen van de beste kwaliteit! In al die jaren heeft Van Lier contacten opgebouwd met de beste leerlooierijen van de wereld waardoor er alleen gewerkt wordt met de hoogste kwaliteit leer. Tijdens het proces wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gelooid leer. De natuurlijke kleur en oneffenheden van het leer blijven hierdoor zichtbaar in de schoenen. Dit maakt van iedere schoen een uniek exemplaar!

Ambacht

Voortdurend wordt er gekeken naar mogelijkheden om de duurzaamheid, pasvorm en het comfort van de schoenen de vergroten. Een ambachtelijk proces gecombineerd met de innovatieve technologie van nu. In de collectie vind je prachtige veterschoenen, veterboots, sneakers en riemen.

Zomercollectie

Net zoals in de collectie van Manfield is er in de collectie van Van Lier veel ruimte voor nubuck. Nubuck is dan ook een belangrijk materiaal en geeft een warme en luxe uitstraling aan de schoenen. Het kleurenpallet bestaat uit vergrijsde tinten zoals taupe, grijs en vergrijsd denim blauw. De kleuren worden gecombineerd met zandkleuren en diverse wittinten. Witte details zijn met name terug te vinden in het sportieve gedeelte van de collectie en brengen een frisse uitstraling. Daarnaast blijft er uiteraard altijd ruimte voor de cognac en zwarte klassiekers die standaard in de collectie aanwezig zijn!