Zoek uw winkel
Lookbooks

(66)

Wis alle filters
van € tot €
Wis alle filters
Pagina 1 2 3 van 3
Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

VAN LIER SCHOENEN

Het Nederlandse merk Van Lier staat bekend om de productie van hoogwaardige herenschoenen. Sinds 1815 maakt het bedrijf, dat afkomstig is uit Brabant, schoenen van de beste kwaliteit! Het merk maakt gebruik van de hoogste kwaliteit gelooid leer en dit zie je terug in de schoenen. De kleur van het leer en de oneffenheden maken iedere schoen uniek!

AMBACHT

Voortdurend wordt er gekeken naar mogelijkheden om de duurzaamheid, pasvorm en het comfort van de schoenen de vergroten. Een ambachtelijk proces gecombineerd met de innovatieve technologie van nu. In de collectie vind je naast prachtige klassieke veterschoenen ook stoere veterboots, sneakers en riemen.

VAN LIER COLLECTIE

Net zoals in de collectie van Manfield is er in de Van Lier collectie veel ruimte voor nubuck. Nubuck is dan ook een belangrijk materiaal en geeft een warme en luxe uitstraling aan de schoenen. Het kleurenpallet bestaat uit vergrijsde tinten zoals taupe, grijs en vergrijsd denim blauw. De kleuren worden gecombineerd met zandkleuren en diverse wittinten. Witte details zijn met name terug te vinden in het sportieve gedeelte van de collectie en brengen een frisse uitstraling. Daarnaast blijft er uiteraard altijd ruimte voor de cognac en zwarte klassiekers die standaard in de collectie aanwezig zijn!

1158 beoordelingen
9.1