Zoek uw winkel

Korting bij Manfield

Kortingscode van Manfield.com
Ben je op zoek naar een kortingscode van Manfield? Zoek dan niet verder, want op deze pagina vind je alle acties met een kortingscode of andere acties waar je niet eens een kortingscode voor nodig hebt.

Inwisselen van kortingscodes:
1. Plaats artikelen in je shoppingbag
2. Kopieer dekortingscode in het veld ‘Kortingscode’.
3. Klik op de button ‘activeer’
4. De korting wordt direct verrekend.

Het is helaas niet mogelijk om meerdere kortingscodes toe te passen in de winkelwagen.

Winactie: Gratis schoenen / Aankoopbedrag terugwinnen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Daarnaast ontvang je 10% korting op je eerstvolgende aankoop (de korting ontvang je aan het begin van de maand). 

- Deelname aan dit promotie(kans)spel vereist een minimum leeftijd van 18 jaar. Medewerkers van Manfield zijn uitgesloten van deelname.
- Deelnemers die akkoord gaan met de voorwaarden abonneren zich tot wederopzegging op de nieuwsbrief van Manfield. Deelnemers kunnen zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief via een link onderaan de e-mails van Manfield.
- Je dient je aanmelding te bevestigen alvorens je mee doet met de actie, na bevestigen deelname aan de actie ontvangt de klant een e-mail.
- Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze actie.
- Deelnemer dient de betreffende kassabon te bewaren. Deze dient bij winnen getoond te worden.
- De prijs (het aankoopbedrag) wordt uitgekeerd in Manfield cadeaubonnen.
- De naam van de winnaar kan worden gepubliceerd op de Social Media en website van Manfield.
- Winnaars kunnen in de openbaarheid komen wanneer er publiciteit is rondom deze promotionele actie.
- Manfield kunnen te allen tijde de voorwaarden van de actie wijzigen of de actie beëindigen.
- Er wordt aan het einde van de maand 1 winnaar gekozen. De prijzen worden op onpartijdige wijze middels willekeurige computerselectie geselecteerd. Overige deelnemers ontvangen een korting op een volgende bestelling.
- Prijzen kunnen niet voor geld kunnen worden ingewisseld.
- Om in aanmerking te komen voor een prijs moeten deelnemers voldoen aan het verzoek van Manfield om verstrekking van persoonlijke gegevens. Alle persoonlijke gegevens zullen worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het privacy beleid van Manfield. De persoonlijke informatie wordt enkel aan de organisatie Manfield gestuurd, niet aan derden.
- Manfield is niet aansprakelijk voor storingen in netwerk, hardware of software die resulteert in beperking, vertraging of verlies van gegevens.

3640 beoordelingen
9.1