Doorgaan naar artikel
Zó draag je bruine laarzen
21 oktober 2019

Nadat zwart jarenlang dé kleur is geweest die je zag in de schoenencollecties voor de herfst en winter, zijn de bruintinten weer helemaal terug van weggeweest.

Nadat zwart jarenlang dé kleur is geweest die je zag in de schoenencollecties voor de herfst en winter, zijn de bruintinten weer helemaal terug van weggeweest. Kies daarom dit najaar eens voor een paar enkellaarsjeshoge laarzen of western boots in een mooie bruintint. Wij praten je bij over deze schoenentrend en geven je volop inspiratie om jouw bruine laarzen te combineren.

Bruine laarzen met bruin dragen

Een van de meest stijlvolle manieren om jouw paar bruine laarzen te dragen is wel ton sur ton. Deze uit het Frans geleende term betekent letterlijk tint op tint en houdt in dat je een bepaalde kleur combineert met tinten uit dezelfde kleurfamilie. Het is hierin juist leuk om de nuance op te zoeken, dus ga niet voor schoenen met een riem én tas in precies dezelfde kleur.

Shop alle laarzen

Bruin met lichte tinten

Bruintinten lenen zich perfect voor najaarsoutfits met je zomerse kledingstukken. Bruin komt namelijk goed tot zijn recht in combinatie met lichte tinten, zoals wit, off white en beige. Die witte jeans hoeft dus niet opgeborgen te worden tot de volgende zomer, maar mag je juist ook nu nog dragen met een paar bruine boots een dikke trui.

shop alle laarzen

Zwart met bruin combineren

Lang werd geroepen dat zwart en bruin niet samen kunnen, terwijl deze combinatie juist enorm chique kan zijn. Lap deze stijlregel dus vooral aan je laars! Vooral lichtere bruintinten staan perfect bij zwarte kledingstukken. Toch nog wat moeite met deze combinatie? Voeg dan een accessoire in panterprint toe aan je outfit om deze twee kleuren samen te brengen.

shop alle laarzen

Bruin met een contrastend kleurtje

Bruin doet het erg goed in combinatie met een contrasterend kleurtje. Je kunt hierbij denken aan een sprekende trendkleur als lichtblauw, oranje of roze. Iets te gedurfd? Zoek dan het contrast op door te gaan voor lichte natuurtinten of juist een donkere tint, zoals zwart. Door het contrast zorg je ervoor dat jouw bruine schoenen een echte eyecatcher zijn in je outfit.

Hoe ga jij je paar bruine laarzen combineren? Meer weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren!