Zoek uw winkel
Lookbooks

(8)

Wis alle filters
van € tot €
Wis alle filters
Lookbooks

Heritage

Heritage, de stijlvolle herenlijn van Manfield. Heritage is niet zomaar een merk, de Heritage schoenen zijn namelijk gemaakt voor de échte schoenliefhebbers.

Hoe is de Heritage collectie ontstaan?

Manfield is van oorsprong een Engels familiebedrijf en in 2019 bestaat het merk 175 jaar. De kennis en passie die Manfield heeft voor schoenen in combinatie met de Engelse roots resulteerde in het merk Heritage.

Ambacht, kwaliteit en heerschap

De collectie staat voor ambacht, kwaliteit en heerschap. De schoenen zijn gemaakt van het meest hoogwaardige en mooiste kalfsleder, zowel van de binnen- als buitenzijde. De schoenen hebben een sublieme afwerking en de ultieme pasvorm. De Heritage gespschoenen en veterschoenen zijn gemaakt in Italië en zijn volledig handgepoetst en brushed door experts. De zool van de prachtige schoenen is van leer en handfinished. Er wordt gebruik gemaakt van de blake stitched constructie. Hierbij wordt de buitenzool direct vast gestikt aan de binnenzool. Dit zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit, maar dit is ook lichter van gewicht.

Schoenverzorging

Je ontvangt bij elk paar Heritage schoenen een compleet verzorgingsset cadeau.  Hiermee blijven je schoenen altijd in optimale conditie. 

1168 beoordelingen
9.1