Zoek uw winkel
Lookbooks

Western (55)

Lookbooks
Pagina 1 2 3 van 3

COWBOYLAARZEN BIJ MANFIELD

De cowboylaarzen zijn niet weg te denken in het aankomende seizoen, en net als afgelopen zomer en winter zal deze trend zich dus ook weer mooi voortzetten tijdens het voorjaar. Wij houden ervan! Want in onze nieuwe collectie zijn verschillende schoenen te vinden die een western tintje hebben.

Vroeger werden cowboylaarzen gedragen in het Wilde Westen. Daar beschermden de boots de cowboys tegen allerlei soorten weeromstandigheden. De western laarsjes bij Manfield zijn daarom ook gemaakt van leer en suède, vaak afgewerkt met prachtige details. Verder hebben ze een blokhak zodat je er de hele dag met gemak én plezier op kunt lopen.

TREND ALERT

Cowboylaarzen zijn ideaal om het hele jaar door te dragen. Zo dans je in de zomer op je favoriete festival in je western boots gecombineerd met een girly jurkje en in de winter draag je ze als een echte cowboy: over je broek. Wij vinden cowboylaarzen daarom een echte investering!

Ontdek naast onze western trend nu ook onze sandalen trend, waar je het komende voorjaar ontzettend veel plezier van zult gaan hebben!

972 beoordelingen
9.1