Zoek uw winkel

Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

  • Je kunt de bestelling betalen via creditcard (VISA / Mastercard), AfterPay, PayPal of IDEAL. Ingenico beheert deze betalingen.

  • Voor het gebruik van AfterPay betaal je €1,25 transactiekosten. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de IDEAL betaalbutton in de digitale factuur.

    Je krijgt van AfterPay 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Je kunt dus zelf kiezen op welk moment je wenst te betalen binnen de betaaltermijn.

  • De factuur wordt verzonden zodra het product is verzonden door Manfield. De uiterste betaaldatum wordt vermeld op de (digitale) factuur. De levertijd van Manfield staat los van de betaaldatum. De betaling doe je aan AfterPay. Je bent daarbij verplicht binnen 14 dagen de betaling te voldoen. Op het moment dat Manfield de bestelling onverhoopt niet kan leveren of je het artikel retour stuurt wordt het bedrag teruggestort via AfterPay (indien u reeds heeft betaald) of komt de vordering te vervallen. AfterPay stuurt in dat geval een nieuwe factuur of een bericht van de vervallen vordering.

  • Wanneer de bestelling wordt geplaatst wordt deze direct door AfterPay gefactureerd. Het kan dus voorkomen dat je al een factuur ontvangt van AfterPay zonder dat de artikelen daadwerkelijk zijn geleverd. Wanneer het artikel onverhoopt niet geleverd kan worden of retour wordt gezonden dan zorgt Manfield voor de retourbetaling, of het laten vervallen van de vordering. AfterPay stuurt op dat moment een vernieuwde factuur of een bericht dat de vordering is komen te vervallen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. 

  • Heb je een vraag voor AfterPay? Bekijk de veel gestelde vragen via: AfterPay FAQ of neem direct contact op via onderstaand telefoonnummer.

    Klantenservice AfterPay is bereikbaar op telefoonnummer: 020-7230270.

  • Nee. Een Manfield giftcard is onbeperkt geldig en in te leveren in een van de Manfield winkels. In de Manfield online shop kan niet worden betaald met een Giftcard.

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Door de corona maatregelen kan het wat langer duren dan normaal voor je antwoord krijgt. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >

1160 beoordelingen
9.1