Zoek uw winkel

Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

  • Je kunt de bestelling betalen via creditcard (VISA / Mastercard), Riverty, PayPal of IDEAL. Ingenico beheert deze betalingen.

  • Voor het gebruik van Rivertybetaal je €1,25 transactiekosten. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van Riverty per mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de IDEAL betaalbutton in de digitale factuur.

    Je krijgt van Riverty14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Je kunt dus zelf kiezen op welk moment je wenst te betalen binnen de betaaltermijn.

  • De factuur wordt verzonden zodra het product is verzonden door Manfield. De uiterste betaaldatum wordt vermeld op de (digitale) factuur. De levertijd van Manfield staat los van de betaaldatum. De betaling doe je aan Riverty. Je bent daarbij verplicht binnen 14 dagen de betaling te voldoen. Op het moment dat Manfield de bestelling onverhoopt niet kan leveren of je het artikel retour stuurt wordt het bedrag teruggestort via Riverty (indien u reeds heeft betaald) of komt de vordering te vervallen. Riverty stuurt in dat geval een nieuwe factuur of een bericht van de vervallen vordering.

  • Wanneer de bestelling wordt geplaatst wordt deze direct door Riverty gefactureerd. Het kan dus voorkomen dat je al een factuur ontvangt van Riverty zonder dat de artikelen daadwerkelijk zijn geleverd. Wanneer het artikel onverhoopt niet geleverd kan worden of retour wordt gezonden dan zorgt Manfield voor de retourbetaling, of het laten vervallen van de vordering. Riverty stuurt op dat moment een vernieuwde factuur of een bericht dat de vordering is komen te vervallen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. 

  • Heb je een vraag voor Riverty? Bekijk de veel gestelde vragen via: Riverty FAQ of neem direct contact op via onderstaand telefoonnummer.

    Klantenservice Riverty is bereikbaar op telefoonnummer: 020-7230270.

  • Nee. Een Manfield giftcard is onbeperkt geldig en in te leveren in een van de Manfield winkels. In de Manfield online shop kan niet worden betaald met een Giftcard.

Klantenservice

Manfield klantenservice is je graag van dienst! Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een andere dringende vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of chat met een van onze klantenservice medewerkers. Wegens drukte bij de klantenservice is de wachttijd momenteel langer dan je bij ons gewend bent. We danken je bij voorbaat voor het begrip.

Werkdagen: 09:00 - 17:00

Vind mijn winkel >

972 beoordelingen
9.1