Zoek uw winkel

Voor welke witte schoenen ga jij?

Witte schoenen zijn er dus in alle soorten en maten. De kans is groot dat je al een paar witte sneakers in je schoenenkast hebt staan, maar het aanbod witte schoenen is veel groter dan dat. Zo maakten de witte laarsjes afgelopen seizoen een rentree en voor iedereen die niet bang is om op te vallen, is een paar hoge witte laarzen een perfecte keuze. In het voorjaar en de zomer komen er ook weer volop witte sandalen en espadrilles.   

Witte schoenen voor alle seizoenen

De witte schoenen die al jaren het meest populair zijn, zijn toch wel de witte sneakers. Ondanks dat wat ons betreft witte sneakers ook in de koudere maanden een stijlvolle keuze zijn, wordt dit nog weleens als een mode faux pas gezien. Bewaar jij je witte sneakers ook liever tot de lente? Dan kun je ook dit seizoen gelukkig nog uit de voeten. Kies dan eens voor witte enkellaarsjes of zelfs een paar opvallende hoge laarzen.

Witte schoenen combineren

Witte schoenen combineren wordt nog weleens lastig gevonden. Toch is wit eigenlijk net zo'n neutrale kleur als zwart en kun je dus volop combinaties maken met je witte schoenen. Draag je witte schoenen onder een kleurrijke jurk of juist met een stoere jeans. Vind je dat combineren toch lastig? Kies dan voor witte enkellaarsjes met een donkere hak. Door de contrasterende hak draag je deze laarsjes gemakkelijk met outfits met donkerdere tinten.

Of je nu kiest voor een stoer enkellaarsje of een stijlvolle witte sneaker, de kleur wit is stijlvol en laat zich prachtig combineren bij alle stijlen. Heb jij jouw favoriete paar al gevonden? Bekijk de collectie witte schoenen van Manfield en kies je favoriet.

967 beoordelingen
9.1