Over Manfield

over-manfield.jpg

Manfield
since 1900

De eerste vestiging van Manfield werd in 1900 geopend aan de Amsterdamse Kalverstraat. Al snel volgden vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Momenteel is de Manfieldformule uitgegroeid tot een keten van 46 winkels in Nederland en Duitsland.

Het assortiment

Al meer dan honderd jaar staat Manfield voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. In het assortiment vindt u stijlvolle schoenen met moderne details. Een luxe combinatie van basics en high fashion, voor zowel een zakelijke als casual look. De ontwikkelingen en productie van de collecties vinden hun basis voornamelijk in Italiaans ontwerp en de schoenen zijn met de hand bewerkt. Alle schoenen bestaan uit duurzame materialen en zijn gecombineerd met rijke finishes. Naast het aanbod Manfield schoenen dragen merkschoenen als Van Lier, het hoog modische Black Label en Clarks bij aan de gevarieerde collectie.

Onderhoud van uw schoenen

Schoenen verdienen aandacht! Voor het noodzakelijke onderhoud heeft Manfield een eigen productlijn met alle benodigde onderhoudsproducten voor uw schoenen. Voor ieder type en voor iedere kleur vindt u bij Manfield precies de juiste crème of spray. Onze medewerkers adviseren u graag!
Bekijk onze schoenverzorgingsproducten online >

Heeft u een vraag voor Manfield?

Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice. Om de Klantenservice te bereiken adviseren we u om gebruik te maken van onze contactpagina.

U kunt ook onze Klantenservice bellen op: 013 - 87 00 33 7
Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

E-mail: klantenservice@manfield.nl
Reactietermijn: 5 werkdagen