Zoek uw winkel

De perfecte western boots

Aan de basis van deze drie looks staat natuurlijk een paar western boots. Dit mag een paar traditionele cowboylaarzen zijn, maar ook laarzen met subtielere western invloeden zijn een goede keuze. Het western effect zit vaak in de details. Denk hierbij aan de typische semi-spitse neus en stiksels op de schacht. In de huidige collectie zien we zowel hoge laarzen als enkellaarsjes in de western trend. Kies voor een klassieke lage hak of juist een elegantere hoge hak. Met een paar cognac boots in suède of leer zit je dit seizoen altijd goed, maar ook zwart is een stijlvolle optie. Kies western laarzen in contrasterende kleuren om een statement te maken.

Casual look met western boots

Western boots zijn de ideale stappers om op dagelijkse basis te dragen. Doordat ze vaak voorzien zijn van een prettige hak, maak je er de nodige meters op zonder pijnlijke voeten. Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor een casual look waarmee je altijd goed zit? Draag je western boots eens met hierover een wijdere broek, bijvoorbeeld in een lichte tint. Draag hierop een basic top met een jasje in een printje. Maak de outfit af met een stijlvolle riem en tas in dezelfde tint als je boots.

Business look met western boots

Een business look met western boots is alleen weggelegd voor dames met lef! Zo'n paar cowboylaarzen is namelijk heel wat anders dan de gebruikelijke pumps of loafers die je vaak op kantoor ziet. Toch staan western boots juist ontzettend stijlvol bij een klassieke business look. Draag de boots daarom eens over een broekpak om in stijl het kantoor binnen te stappen. Voor een wat subtielere look draag je de laarzen over een skinny met een mooie blazer.

Evening look met western boots

Een paar western boots is bijzonder geschikt voor een feestelijke evening look. Door te kiezen voor een paar laarzen geef je namelijk een ontzettend eigentijdse uitstraling aan iedere outfit. Draag de boots bijvoorbeeld onder een rok tot aan de knie met hierover een blazer. Ook doen ze het goed onder een zwierig jurkje. Op een paar laarzen hou je het bovendien veel langer vol dan op torenhoge hakken. Zo kan jij doorgaan tot in de late uurtjes!

Hoe stijl jij jouw western boots het liefst?

3820 beoordelingen
9.1