Zoek uw winkel

#1 Zomerse kantoorlook met loafers

Door het hoge comfort zijn loafers een ideale keuze voor de bezige bijtjes die flink wat meters maken op de werkvloer. Dat de loafer een comfortabele schoen is, wil niet zeggen dat je inlevert op de looks. Met een paar loafers aan je voeten mag je dus gezien worden! Om je office look nét dat beetje extra te geven, kies je voor een opvallende loafer die is uitgevoerd in snakeskin of panterprint. Ook een klassieker mag niet ontbreken in je schoenenkast. Deze zomer combineer je de instappers met een stijlvolle pantalon of met een zomers jurkje.

#2 Zomerse kantoorlook met slippers

Misschien is het even wennen, maar deze zomer mag je menig kantoor binnenlopen met een paar slippers aan je voeten. Wanneer de dresscode op jouw werkplek het toelaat, is de slipper dan ook de perfecte keuze voor een zomerse kantoorlook. Natuurlijk kies je dan wel voor stijlvolle slippers in bijvoorbeeld leer of suède of met een gewoven look. Je draagt de slippers deze zomer naar het kantoor onder een midi rok of maxi jurk in natuurlijke materialen zoals linnen en katoen.

#3 Zomerse kantoorlook met sandalen met hak

De sandaal is toch wel de zomerschoen bij uitstek. Ondanks dat een nette, platte sandaal ook geschikt is voor kantoor, is de sandaal met hak toch net wat gekleder dan haar platte zusje. Sandalen met hak draag je onder zomerse jurkjes en rokjes, maar kunnen ook goed samen met een broek voor een casual kantoorlook. Wanneer je een open schoen aantrekt naar kantoor, wil je er wel voor zorgen dat je voeten goed verzorgd zijn. Met een kleurtje op de teennagels mogen de voetjes gezien worden!

#4 Zomerse kantoorlook met enkellaarsjes

Ook op een warmere dag mogen de enkellaarsjes uit de schoenenkast gehaald worden, want deze schoenen kunnen het hele jaar door gedragen worden. Deze zomer zijn lichtgekleurde laarsjes favoriet. Denk hierbij aan een paar witte laarsjes of laarsjes in snakeskin. Dit betekent niet dat je zwarte enkellaarsjes stof moeten verzamelen in je kast, want zwart is altijd goed! Enkellaarsjes doen het goed bij iedere outfit. Zo combineer je ze tijdens de warmere maanden met een jurkje, rok of jeans, maar ook met een pantalon of tweedelig pak.

#5 Zomerse kantoorlook met sneakers

Combineer jouw sneakers eens met een pantalon, want een stijlvolle sneaker misstaat ook niet bij een zakelijke look. Voor een casual outfit die alsnog geschikt is voor kantoor draag je nette sneakers bij een jeans en blazer. Zorg er wel voor dat de sneakers er als nieuw uitzien en bewaar dat paar afgetrapte sneakers liever voor het weekend. In de zomer zijn witte sneakers altijd een goede keuze, maar je kunt ook gaan voor een paar dat wat meer in het oog springt. Kies bijvoorbeeld voor sneakers met een opvallend dierenprintje op de hiel.

3820 beoordelingen
9.1