Klantenservice

Hier vindt u meer informatie over:
Bestellen op Manfield.com
Betalen
Verzenden
Ruilen & Retourneren
Meer informatieWilt u contact opnemen met de klantenservice van Manfield? Ga dan naar de contactpagina of stuur een e-mail naar klantenservice@manfield.nl.

Bestellen op Manfield.com

Op Manfield.com bestelt u eenvoudig schoenen online. Kies het artikel naar keuze en selecteer de juiste maat. Klik vervolgens op 'in shopping bag'. Als u klaar bent met winkelen klikt u op het winkelwagentje rechts in de hoek om het bestelproces in te gaan.

Als u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u automatisch binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Controleer dan even de 'spam' e-mailbox. Toch geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met klantenservice.
 

Betalen

U kunt direct betalen met iDeal of Creditcard (Mastercard of Visa). Daarnaast kunt u ook tot 14 dagen na uw bestelling betalen met AfterPay. 
Voor meer informatie over de betaalmogelijkheden bij Manfield klikt u hier.
 

Verzenden

Op Manfield.com kunt u uw bestelling thuis- of op het werkadres laten bezrogen. Op werkdagen besteld, dan ontvangt u uw bestelling binnen 2 - 4 werkdagen (afhankelijk van levering DHL). Zodra wij uw pakket hebben verstuurd, ontvangt u een e-mail met het Tracke & Trace nummer en kunt u de bestelling volgen.

Wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan verwacht, onze excuses voor het ongemak.
 

Retourneren

Zijn de schoenentoch niet de juiste maat? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren. Dit kan kosteloos via een KIALA punt of op eigen kosten via het postkantoor. Onderhoudsmiddelen kunnen niet retour worden genomen.

Zorg ervoor dat de artikelen:

- Ongedragen en dus in de oorspronkelijke staat zijn.
- In de originele verpakking zitten inclusief kaartjes, labels en dergelijke. 
- Vermeld staan op de retourbon, inclusief reden.

Voor meer informatie over het ruilen & retourneren van artikelen verwijzen we u graag door naar de desktopversie.