Van Lier filosofie

Van-Lier.jpg

HERITAGE
SINCE 1815

___________________

Elk bedrijf is ooit klein begonnen. Zo ook Van Lier. In het jaar 1815 startte de familie Van Lier in het midden van de Nederlandse schoenindustrie met het maken van hun eigen schoenen. Na de start werd snel duidelijk dat de concurrentie hevig was en Van Lier begon met innoveren.

DE ZOEKTOCHT
___________________________

Familie Van Lier reisde de wereld rond op zoek naar de beste leerlooierijen die er waren. Het fijnste kalfsleer haalde ze uit Le Puy in Frankrijk, het sterkste bewerkte leer haalde ze bij Horween in Chicago, zoolleer uit Engeland en het meest chicste en meest modieuze leer uit het mooie Italië.

PERFECTE SCHOENEN
_____________________

De beste leersoorten waren verzameld. Nu moest er nog geëxperimenteerd worden. Er werd met verschillende methoden, kleuren en texturen gespeeld tot de familie Van Lier de chicste én meest comfortabele schoenen had, zodat de gegoede man waar kreeg voor zijn geld. 

2-schoen-beeld-1.jpg
1815 - 2015
__________________

De ambitie van de familie Van Lier en hun harde werken heeft het bedrijf gebracht waar het vandaag, 200 jaar later, staat. Van Lier haalt nog steeds veel van haar stoffen bij looierijen van vroeger. Samen met moderne innovaties en technieken zorgt dit ervoor dat Van Lier nog steeds de schoen van morgen levert. Vroeger, vandaag en in de toekomst.

 

2-schoen-beeld-2.jpg

VAN LIER & MANFIELD
__________________

Manfield heeft een ruime collectie Van Lier schoenen voor heren: van veterschoenen tot sneakers. Shop online of bezoek een Manfield winkel bij u in de buurt, waar het Manfield team voor u klaar staat! Bekijk in de storelocator waar uw dichtsbijzijnde winkel te vinden is. Nu tijdelijke actie: gratis Van Lier riem bij aankoop van een paar Van Lier schoenen!
 

Bekijk hier de totale collectie Van Lier >>

Meer inspiratie >