Perfect classics

LET'S GET INSPIRED

TRENDSTRENDS HOW TO WEAR
NEW ITEMS OCCASIONS

PERFECT CLASSICS

                                                              

Stijlvolle dames items

Het succes van een stijlvolle garderobe? Begin met de juiste schoenen. Zo laat zich de rest van uw outfit zich makkelijk combineren tot een stijlvolle look. Classic schoenen zijn hierbij een musthave! Van de perfecte pump tot de ultieme hoge laarzen, deze basis items mogen niet ontbreken in uw garderobe.

Gelegenheid vs. schoenen
Het mooie van classic schoenen: u kunt ze naar bijna alle gelegenheden dragen. Toch geven wij graag wat tips. Begint u met het opbouwen van uw stijlvolle garderobe? Start dan met de aanschaf van zwarte pumps. De zwarte pump combineert namelijk goed met al uw outfits, van chique tot casual. Classy enkellaarsjes zijn zeer geschikt om naar een diner te dragen.Tip: combineer dit met een zwart jurkje voor een complete look.
 
Loafers zien we steeds meer op de catwalks én in het straatbeeld terugkomen. Deze platte classics zijn perfect voor op het werk én een borrel.
 
De hoge laars is één van de musthaves voor het najaar. Tip: combineer hoge laarzen  met een lange camel coat. Alleen nog het toevoegen van rode lipstick  maakt uw look helemaal af.

Trendbanner-780x319-classic-heren.jpg

4 basis items
1. De zwarte pump. De altijd-goed-pump combineert met elke outfit.
2. Hoge laarzen. Kies uit suède of glad leer. Dit seizoen gecombineerd met een midi skirt!
3. Loafers. Comfortabel en chique! Onze favoriet: de lak loafer met puntige neus.
4. Enkellaarsje met brede hak. Want: door de hak krijgt u een elegante houding. De bredere hak zorgt dat u stabiel staat.