El Classico

LET'S GET INSPIRED

TRENDSTRENDS HOW TO WEAR
NEW ITEMS OCCASIONS
 
 

EL CLASSICO

                                                              

Klassieke basis items

Een stijlvolle look begint bij het zorgvuldig uitkiezen van uw schoenen. Dit hoeft niet lastig te zijn, want beginnend met een paar klassieke schoenen heeft u de basis al gelegd. De rest van uw outfit zal zich perfect aansluiten op uw schoenen, voor welke gelegenheid u zich ook kleedt. Classic schoenen zijn dus onmisbaar, of u nu voor veterschoenen gaat of schoenen met een gesp.

Gelegenheid vs. schoenen
Met klassieke schoenen slaat u niet snel de plank mis. Vele klassieke schoenen kunnen naar de meeste gelegenheden gedragen worden. Het geheim zit het hem in de combinatie met uw outfit. Vanzelfsprekend passen klassieke schoenen onder een mooi pak voor naar het werk of een feest. Is de gelegenheid minder formeel dan combineren classy schoenen heel goed met een jeans en een shirt of een chino met een colbert.

Naast de klassieke veterschoenen zijn de gespschoenen, ook monk straps genaamd, naast klassiek ook een ware musthave. Er is keuze in suède of gladleer en met één gesp of twee. Combineren is makkelijk: hierbij gelden dezelfde stylingregels als bij de klassieke schoen.
Tip: om de look tot een geheel te maken draagt u er een bijpassende riem bij.

Trendbanner-780x319-classic-heren.jpg

4 tips voor de klassieke heer
1. Persoonlijk karakter is een must: style uw klassieke schoenen op uw manier!
2. Onderhoud uw klassieke schoenen goed. Dit is de helft van een verzorgde look.
3.Creëer een complete look en draag er een bijpassende riem bij.
4. Investeer naast een zwart paar klassieke schoenen ook in een paar cognac schoenen. Deze kleuren zijn multi- inzetbaar!