Animal print

LET'S GET INSPIRED

TRENDSTRENDS HOW TO WEAR
NEW ITEMS OCCASIONS

ANIMAL PRINT

                                                              

In stijl tot in de details

Op zoek naar een mooie aanvulling op uw schoenencollectie? Denk eens aan de dierenprint! In voorgaande seizoenen zagen we vooral de uitgesproken dierenprints. Dit najaar vertaalt deze trend zich meer  in structuren en details. Het combineren van deze twee is ook mogelijk! Een sneaker met een dierenprint in combinatie met een dierenstructuur is dan ook dé musthave van het seizoen.

Welke print past bij u?
Om op te vallen kiest u voor de uitgesproken print, zoals de camel/zwarte leopard print die de hele schoen bedekt. Door de rest van de outfit ingetogen te houden, wordt de aandacht getrokken naar de schoenen. Onze favoriet? Het zwarte enkellaarsje met leopard detail op de hiel!
 
Fashion tip: combineer de leopard print dit seizoen met een classy camel jas voor een updated look.
Op zoek naar een verfijnde print? Kies dan de snake print. Deze print is subtieler dan een leopard- of kroko print, maar geeft u wel de juiste dosis allure. Bij Manfield vindt u deze print in prachtige pumps, enkellaarsjes en sneakers.

Trendbanner-780x319-classic-heren.jpg

4 tips: combineren van dierenprintschoenen
1. Bij een drukke dierenprint is het stijlvol om de rest van de outfit rustig te houden.
2. Zorg dat u in ieder geval 1 paar schoenen met een dierenprint in uw kast heeft staan. Schoenen met een dierenprint geven uw bestaande garderobe een fashion injectie.
3. Think out of the box: het combineren van meerder dierenprints in 1 schoen mag!
4. Een schoen geheel bedekt met een dierenprint  of liever alleen  in de details? Het  kan allebei! Kies uw stijl voor een persoonlijke touch.