Dresscode party

UPDATE YOUR LOOK. START WITH NEW ITEMS

PARTYTRENDS HOW TO WEAR
NEW ITEMS OCCASIONS
 
 

DRESSCODES

                                                              

Party shoes

Wat draagt u naar een feestelijke borrel op het werk en wat is Black Tie?

Bekijk welke schoenen u naar deze feestelijke gelegenheden draagt.


 

OFFICE BORREL

Feestelijke borrel op het werk?
Een subtiele glitter hier en daar mag best, houd het geheel wel wat ingetogen.

Dames: kies er bijvoorbeeld voor om de nadruk op de kleding te houden met een feestelijke rok of top. Hier dragen de dames een enkellaarsje of pump in een donkere kleur onder. Zwarte en blauwe items doen het hierbij goed. Op zoek naar meer comfort? Kies dan een fashionable veterschoentje.
Legt u de nadruk meer op uw schoenen? Houd dan de rest van uw outfit wat rustiger. De schoenen mogen dan best meer opvallen. Lakleer en glitters doen het goed. Trek er bijvoorbeeld lakleren veterschoenen aan of dé ultieme glitter sneakers. Feestelijk, maar met smart casual tintje. Ideaal voor de borrel op kantoor!

Voor de heren geldt ook: smart casual gecombineerd met feestelijke items is de perfecte combinatie voor een feestelijke borrel op de werkvloer.
Kies bijvoorbeeld de lakleren veterschoenen en combineer dit met een nette jeans, wit overhemd en een colbert. 
Als u een pak draagt, dan mag een klassieke veterschoen best. Draag er wel een bijpassende leren riem bij voor een representatieve look.

Bekijk de hele party collectie >


 

BLACK TIE

Staat er Black Tie op de uitnodiging? Wat een feest, dat wordt uitpakken! Bekijk snel welke schoenen geschikt zijn voor Black Tie.

Dames: een lange jurk is een must! Dat wil niet zeggen dat de feestelijke schoenen hierbij mogen ontbreken. Feestelijke schoenen maken juist de party look compleet! Een pump met hoge hak is geschikt en dit mag juist met een glitter of in lak. Bij Black Tie is het ook geschikt om open schoenen met hak te dragen. Kleed de rest van de outfit feestelijk  aan met stijlvolle sieraden. Vergeet de handige clutch niet en draag altijd een panty.

Voor heren is de keus: smoking of geen smoking?
Staat er op de uitnodiging Black Tie optinal? Dan is de smoking niet verplicht. Een net pak met klassieke veterschoenen voldoet dan aan de dress code. Kies veterschoenen in het zwart om in stijl te blijven. Optioneel: een strik maakt uw look direct feestelijk. Door de bijpassende riem is uw Black Tie compleet.

Staat er op de uitnodiging Black Tie invidet? Dan wordt u in een echte smoking verwacht. De outfit is compleet met een wit smokingoverhemd, een zwarte vlinderstrik en zwarte feestelijke schoenen. H
et liefst van feestelijk lakleer, als veterschoen of met een gesp. Lakeleren schoenen zijn de perfecte aanvulling op de Black Tie outfit. 

Bekijk de hele party collectie >
 


 

Shop alle party items >
Meer inspiratie >