Celebration!

UPDATE YOUR LOOK. START WITH NEW ITEMS

PARTYTRENDS HOW TO WEAR
NEW ITEMS OCCASIONS

CELEBRATION!

                                                              

Party essentials

The most wonderful time
of the year

Het samen zijn met familie en vrienden staat centraal. Maak de laatste maanden van het jaar onvergetelijk met de party musthaves. Let's celebrate!

Lady like

Naast classy zwarte schoenen voor feestelijke gelegenheden, zoals de zwarte pump en de het zwarte enkellaarsje, is de zwarte veterschoen in populairiteit toegenomen. Vooral de veterschoenen met lakleer zijn net zo chique als de schoenen met hak en toch heel erg comfortabel. Ideaal als u een hele feestavond heeft. 

Op zoek naar een uitbreiding op uw party schoenen collectie? Ga dan voor donkerblauw! Donkerblauw is erg stijlvol en gecombineerd met uw little black dress creeert u een chique party look.

Best men

Voor de heren zijn zwarte nette schoenen de basis voor een feestelijke look. Gaat u voor de zwarte veterschoenen of voor de zwarte gespschoenen? Door het gebruik van lakleer en structuren in het leer krijgt de schoen een speciaal tintje. 

Ook ná de feestmaanden zijn de schoenen goed te dragen. Door te combineren met een pantalon draagt u de  schoenen naar uw werk. Gecombineerd onder een nette jeans ceëert u weer een andere look. Bekijk alle zwarte feestelijke schoenen.

Naast zwarte schoenen, kunt u ook cognac schoenen dragen tijdens de feestdagen. Bekijk de party collectie met cognac items

Seasonal gifts

De laatste maanden van het jaar sluiten we graag af met onze naasten. Verras ze met de mooiste cadeaus! Van een mooie riem tot dé ideale tas: bekijk de cadeau afdeling voor de mooiste items.

5x blauwe party musthaves >
Meer inspiratie >