Onderhoudstips

Naar Business >

MANFIELD TALKS ABOUT BUSINESS

ONDERHOUDSTIPS


   HOW TO WEAR ONDERHOUDSTIPS
  COLLECTIE DAMES COLLECTIE HEREN

8 TIPS

                                                              

Uw nieuwe schoenen
verdienen het om goed behandeld
en verzorgd te worden.


1. Uitademen

Wissel uw schoenen om de twee á drie dagen, zodat ze kunnen ‘uitademen’.

2. Drogen

Als uw schoenen nat zijn geworden door de regen, droog ze dan niet naast een directe warmtebron. Dit kan ervoor zorgen dat het leer uitdroogt.

3. Schoenlepel

Gebruik bij het aantrekken van uw schoenen een schoenlepel om het intrappen van de hiel te voorkomen. Hiermee voorkomt u beschadigingen aan uw nieuwe schoenen.

4. Schoenspanners

Maak gebruik van schoenspanners als u uw schoen niet draagt. Deze zorgen ervoor dat uw schoenen langer in model blijven.
Bekijk ze allemaal >
5. Versleten zolen/hakken
Loop niet te lang door op versleten zolen of hakken. Dit kan voor schade zorgen die onherstelbaar is. Ga daarom op tijd naar één van onze winkels om deze te laten herstellen
6  Inlegzooltjes
Heeft u last van transpirerende voeten? Maak dan gebruik van de vochtregulerende inlegzooltjes van Manfield. Deze zorgen ten alle tijden voor frisse voeten.
7. Onderhoudsproducten
Behandel uw schoenen met de door Manfield geadviseerde onderhoudsproducten, zoals onze schoenpoets, mousse en crème om uw schoenen zo lang mogelijk mooi en glanzend te houden.
8. Schade
Heeft u schade of zijn uw schoenen kapot? Laat ze dan herstellen door onze vakkundige medewerkers in één van onze winkels.